Pravni strokovnjaki, ki prisluhnejo.

Odškodnina - padec na ledeni površini

Še posebej ob mrzlih temperaturah že najmanjša lužica hitro poledeni in povzroči tiho past za padec in poškodbe, zlome, zvine ali udarnine zaradi omenjenega škodnega dogodka.

Pogosto sicer ne razmišljamo o odškodnini ampak le o psihični ali fizični bolečini, ki je nastala zaradi padca, zloma, zvina ali udarnine. Vendar pa smo v tem primeru upravičeni do odškodnine, kar nam bo podrobno pojasnil odvetnik za odškodnine.

Po zdravljenju je smiselno zbrati zdravniško dokumentacijo za namene škodnega zahtevka in dostaviti omenjeno odvetniku za odškodnino, ta pa bo od zavarovalnice ali povzročitelja (odgovornega za škodni dogodek) poskušal dobiti ponudbo za poravnavo.

V kolikor s ponujeno poravnavo za odškodnino ne boste zadovoljni, vas bo odvetnik zastopal v tožbi na plačilo odškodnine in ne boste potrebovali iskati drugega za to, da vam odvetnik uredi primerno odškodnino.

Vsekakor pa je smiselno, da čimprej posvetujete z odvetnikom za odškodnine, da bosta skupaj naredila strategijo za najboljše izhodišče za ugodno poravnavo za plačilo odškodnine.

Glejte tudi podstran Pravična odškodnina za nesreče in nezgode oziromaOdškodnine, poravnave in zavarovalnine

Blog zapisi so načelna mnenja in ne predstavljajo konkretnega pravnega nasveta, stališča ali napotka. To je odvisno od vsakih posameznih okoliščin in dejstev. Najavite se pri odvetniku - kontakt

Nazaj na seznam